Скопје        Охрид
 

АВИОНСКИ

Авио билети
 Со Т.А.Феријал Кашиков можете да резервирате  авионски билети  за  сите дестинации.


  
  
  
  
 

Резервирајте билет
НАЗАД
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2018/2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD