Скопје      Охрид
 

Транспорт

Автобуски превоз
Во Т.А.Феријал Кашиков можете да резервирате автобуски билети за сите дестинации.

ПРЕВОЗНИК

РЕЛАЦИЈА

ДЕН И ВРЕМЕ

ЦЕНА ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ

ЦЕНА НА ПОВРАТЕН БИЛЕТ

HISAR

SKOPJE

ZAGREB

СЕКОЈ ДЕН
17:00

50€
3100 MKD

90€
5580 MKD

ZAGREB

SKOPJE

СЕКОЈ ДЕН
18:00

50€
3100 MKD

90€
5580 MKD

SKOPJE

LJUBJANA

СЕКОЈ ДЕН
17:00

50€
3100 MKD

100€
6200 MKD

LJUBLJANA

SKOPJE

СЕКОЈ ДЕН
16:00

60€
3720 MKD

110€
6820 MKD

SKOPJE

PULA – RIJEKA

Среда, Петок, Сабота
17:00

60€
3720 MKD

110€
6820 MKD

RIJEKA - PULA

SKOPJE

Четврток, Сабота
16:00

60€
3720 MKD

100€
6820 MKD

SKOPJE

KOPER

СЕКОЈ ДЕН
17:00

65€
4030 MKD

115€
7130 MKD

DRD

SKOPJE

LJUBLANA
доплата до
Местре 25€

Понеделник, Среда, Петок, Недела
15:00

3700 MKD

6800 MKD

SKOPJE

NOVA GORICA

Понеделник, Среда, Петок, Недела
17:00

4000 MKD

7400 MKD

OZ BATU

SKOPJE

ISTANBUL

ЧЕТВРТОК
17:00

30€

50€

ISTANBUL

SKOPJE

Среда, Сабота
15:00

30€

50€

DURMO TOURS

SKOPJE

ZURICH,SENT GALEN,LUCERN

Среда, Сабота
14:00

160 CHF

270 CHF

SKOPJE

BERN - BERN -
ZURICH - SENT GALLEN

Среда, Сабота
14:00

160 CHF

290 CHF

BERN

SKOPJE

Среда, Петок
19:00

160 CHF

290 CHF

MAKEDONIJA
SOOBRAKAJ

SKOPJE

DORTMUND, BOHUM, ESEN

Среда, Сабота
10:30

135€
8400 MKD

225€
13950 MKD

SKOPJE

DUISBURG, DUSSELDORF

Среда, Недела
10:30

120€
7450 MKD

220€
13650 MKD

SKOPJE

KELN, BON

Среда, Недела
9:30

120EUR
7450 MKD

210€
13000 MKD

SKOPJE

FRANKFURT

Среда, Сабота, Недела
10:30

110€
6800 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

MANHAJM

Среда, Сабота, Недела
10:30

110€
6800 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

KARLSRUE

Среда, Сабота
10:30

105€
6500 MKD

190€
11800 MKD

SKOPJE

STUTGARD

Среда, Сабота
10:30

100€
6200 MKD

180€
11200 MKD

SKOPJE

ULM

Среда, Сабота
10:30

100€
6200 MKD

180€
11200 MKD

SKOPJE

NIRNBERG

Недела
10:30

100€
6200 MKD

180€
11200 MKD

SKOPJE

INGOLSTAT

Недела 
10:30

90€
5600 MKD

160€
9900 MKD

SKOPJE

MINHEN

Среда, Сабота, Недела
10:30

90€
5600 MKD

160€
9900 MKD

SKOPJE

BELGRAD

СЕКОЈ ДЕН
23:30

1300 MKD

1900 MKD


ПРЕВОЗ ДО ГЕРМАНИЈА

НАСИР ТУРС

ГЕРМАНИЈА

Еден правец

Повратен билет

ПАСАУ

80 €

140 €

РЕГЕНЗБУРГ

90 €

160 €

БОЛЗБУРГ

110 €

200 €

ФУЛДА

110 €

200 €

КИРХЕМ

110 €

200 €

КАСЕЛ

110 €

200 €

ГОТИНГЕН

110 €

200 €

ХАНОВЕР

130 €

240 €

БЕРЛИН

130 €

240 €

БРЕМЕН

130 €

240 €

ХАМБУРГ

130 €

240 €

- Поаѓањето на автобусите e од автобуските станици

- Патувањето е секој вторник, петок и сабота во двата правци

- Повратната карта има рок на важење до 6 мееци

- Над 10 години се наплатува цела карта

- За деца до 10 години се наплатува 50% од картата (со седиште)

Град

Вторник

Петок

Сабота

Скопје

09:20

16:20

10:20

Куманово

09:50

16:50

10:50

НАЗАД
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2017/2018
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD