Скопје        Охрид
 

ВЕСТИ

За патување во Р. Грција согласно новите измени во нивниот закон од 01.01.2018 година се воведува и задолжителна туристичка такса за апартманското и хотелско сместување и истата се плаќа при сместување на рецепција.  05-02-2018
 За патување во Р. Грција согласно новите измени во нивниот закон од 01.01.2018 година  се воведува и задолжителна туристичка такса за апартманското и хотелско сместување  и истата се плаќа при сместување на рецепција.
Назад
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2019 / 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD