Скопје        Охрид
 

ВЕСТИ

За патници кои патуваат во Р.Турција важност на пасошот мора да биде најмалку 4 месеци од планираниот датум на враќање.  05-02-2018
 
За патници кои патуваат во Р.Турција важност на пасошот мора да биде најмалку  4  месеци  од планираниот датум на враќање.
За патници кои патуваат во Египет и ОАЕ вазност на пасошот мора да биде најмалку 6 месеци од денот на влегување во земјата.
Назад
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2019 / 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD