Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

 

АЛБЕНАОазис 2* - All inclusive (се вклучено)


По лице

06.06-25.06.20

26.06-08.07.20

09.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

203€

290€

266€

380€

301€

430€

266€

380€

203€

290€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10 х. Ком. 3* - All inclusive (се
вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-08.07.20

09.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

203€

290€

266€

380€

301€

430€

266€

380€

203€

290€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10х.Магнолија Lux 3*/Орхидеја3*Allinclusive
(се вклучено)

Полице

06.06-25.06.20

26.06-08.07.20

09.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

203€

290€

259€

370€

294€

420€

259€

370€

203€

290€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10х. ВитаПарк 3* - All inclusive + (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

298€

425€

371€

530€

413€

590€

371€

530€

298€

425€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10
х. Mура3* All inclusive (се
вклучено)

Полице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

312€

445€

385€

550€

462€

660€

385€

550€

312€

445€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10х. Нона 3* All inclusive (се вклучено)

Полице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

287€

410€

371€

530€

438€

625€

371€

530€

287€

410€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.Ралица Супериор4* All inclusive + (се
вклучено)

Полице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

357€

510€

424€

605€

476€

680€

424€

605€

357€

510€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10х.ЛагунаГарден 4* All inclusive (се вклучено)

Полице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

315€

450€

403€

575€

473€

675€

403€

575€

315€

450€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.ЛагунаМаре 4* All inclusive (се вклучено)

Полице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

312€

445€

385€

550€

462€

660€

385€

550€

312€

445€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Доплати:

  • Еднократна боравишна такса за возрасни 5 €, деца до 11,99 години 3 €

Напомени:

  • Дете до 11,99 год. Со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • Две деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30% од цена за возрасен.
  • Еден возрасен во 1/2 соба доплаќа 30% од цената на аранжманот.
  • Едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • Трет возрасен на допoл. легло плаќа 80% од цената на аранжманот
  • Еден возрасен со две деца од 2 до11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по 35% од цената за возрасен.

Превоз на релација:Скопје-Софија-Албена-Софија-Скопје (Секој ден)

Време на поаѓање:
- Скопје –Софија-23.59
- Софија-Албена-07.30(локално време)

Време на враќање:
- Албена-Софија-15.30(локално време)
- Софија-Скопје- 23.59(локално време)

Дете до 2 години

бесплатно

Дете 02-6,99 години

15.00 евра

Дете од 07-09,99 години

31,50 евра

Лице над 10 години

62,50 евра 

Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари.
Плаќањето е исклучиво во денари
Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

·ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD