Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

Portes Beach Hotel / 4 stars (A) / Nea Potidea / Chalkidiki-Kassandra

Редовен ценовник
Цените подлежат на промени (Early Booking , попусти ...) Контактирајте не за подетални информации

Положба: 5 км од Неа Модања и 2 км од Неа Потидеа
Капацитет: 183 соби. Собите се опремени со бања, фен, сеф, балкон, клима уред, телефон, фрижидер, ТВ, радио
Услуга: полупансион (појадок и вечера) или се вклучено
Хотелска содржина: ресторани, продавница, мини маркет, отворен базен, детски базен, поол бар, снацк бар, ТВ сала, менувачница, перална, рент-а-кар, мини клуб за деца, паркинг
Спорт и забава: отворен базен, детски базен, диско, сауна, фитнес, анимација, билјард.
Плажа: песочна плажа
Doubles Promo (~22 m2), Double Rooms (~25 m2), Doubles Superior (~25 m2).

Minimum Stay Nights

3

3

3

3

4

4

4

3

3

ROOM TYPE/CATEGORY

PANS

ACCOMMODATION

30.04.21-30.04.21

01.05.21-01.05.21

02.05.21-20.05.21

21.05.21-13.06.21

14.06.21-13.07.21

14.07.21-27.08.21

28.08.21-09.09.21

10.09.21-27.09.21

28.09.21-20.10.21

Double Room for Sgl -

HB

1Ad+1ch(2-6)

72

72

72

112

170

190

170

112

72

Double Room for Sgl -

HB

1Ad+1ch(7-13)

72

72

72

112

170

190

170

112

72

Single Room -

HB

1Ad

56

56

56

94

143

159

143

94

56

Single Room -

HB

1Ad+1ch(0-1)

56

56

56

94

143

159

143

94

56

Double Room -

HB

2Ad

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+1ad

99

99

99

167

256

286

256

167

99

Double Room -

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

99

99

99

167

256

286

256

167

99

Double Room -

HB

2Ad+1ad+1ch(2-6)

99

99

99

167

256

286

256

167

99

Double Room -

HB

2Ad+1ad+1ch(7-13)

99

99

99

167

256

286

256

167

99

Double Room -

HB

2Ad+1ch(0-1)

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+1ch(2-6)

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+1ch(7-13)

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+2ch(0-1)

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+2ch(0-1)(7-13)

79

79

79

125

189

212

189

125

79

Double Room -

HB

2Ad+2ch(2-6)

99

99

99

155

237

265

237

155

99

Double Room -

HB

2Ad+2ch(2-6)(7-13)

99

99

99

155

237

265

237

155

99

Double Room -

HB

2Ad+2ch(7-13)

99

99

99

155

237

265

237

155

99

Double Superior -

HB

2Ad

95

95

95

149

227

254

227

149

95

Double Superior -

HB

2Ad+1ad

119

119

119

200

306

343

306

200

119

Double Superior -

HB

2Ad+1ch(0-1)

95

95

95

149

227

254

227

149

95

Double Superior -

HB

2Ad+1ch(2-6)

95

95

95

149

227

254

227

149

95

Double Superior -

HB

2Ad+1ch(7-13)

95

95

95

149

227

254

227

149

95

Promo Room -

HB

2Ad

74

74

74

115

175

195

175

115

74

Promo Room -

HB

2Ad+1ad

92

92

92

154

235

263

235

154

92

Promo Room -

HB

2Ad+1ch(0-1)

74

74

74

115

175

195

175

115

74

Promo Room -

HB

2Ad+1ch(2-6)

74

74

74

115

175

195

175

115

74

Promo Room -

HB

2Ad+1ch(7-13)

74

74

74

115

175

195

175

115

74

Double Room for Sgl -

AL

1Ad+1ch(2-6)

108

108

108

163

225

245

225

163

108

Double Room for Sgl -

AL

1Ad+1ch(7-13)

108

108

108

163

225

245

225

163

108

Single Room -

AL

1Ad

76

76

76

122

173

189

173

122

76

Single Room -

AL

1Ad+1ch(0-1)

76

76

76

122

173

189

173

122

76

Double Room -

AL

2Ad

120

120

120

180

250

273

250

180

120

Double Room -

AL

2Ad+1ad

149

149

149

244

337

367

337

244

149

Double Room -

AL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149

149

149

244

337

367

337

244

149

Double Room -

AL

2Ad+1ad+1ch(2-6)

149

149

149

244

337

367

337

244

149

Double Room -

AL

2Ad+1ad+1ch(7-13)

149

149

149

244

399

436

399

244

149

Double Room -

AL

2Ad+1ch(0-1)

120

120

120

180

250

273

250

180

120

Double Room -

AL

2Ad+1ch(2-6)

120

120

120

180

250

273

250

180

120

Double Room -

AL

2Ad+1ch(7-13)

120

120

120

180

313

340

313

180

120

Double Room -

AL

2Ad+2ch(0-1)

120

120

120

180

250

273

250

180

120

Double Room -

AL

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

120

120

120

180

250

273

250

180

120

Double Room -

AL

2Ad+2ch(0-1)(7-13)

120

120

120

180

313

340

313

180

120

Double Room -

AL

2Ad+2ch(2-6)

149

149

149

225

313

340

313

225

149

Double Room -

AL

2Ad+2ch(2-6)(7-13)

149

149

149

225

313

340

313

225

149

Double Room -

AL

2Ad+2ch(7-13)

149

149

149

225

375

408

375

225

149

Double Superior -

AL

2Ad

136

136

136

205

288

315

288

205

136

Double Superior -

AL

2Ad+1ad

169

169

169

277

388

425

388

277

169

Double Superior -

AL

2Ad+1ch(0-1)

136

136

136

205

288

315

288

205

136

Double Superior -

AL

2Ad+1ch(2-6)

136

136

136

205

288

315

288

205

136

Double Superior -

AL

2Ad+1ch(7-13)

136

136

136

205

359

393

359

205

136

Promo Room -

AL

2Ad

110

110

110

166

230

250

230

166

110

Promo Room -

AL

2Ad+1ad

138

138

138

224

310

338

310

224

138

Promo Room -

AL

2Ad+1ch(0-1)

110

110

110

166

230

250

230

166

110

Promo Room -

AL

2Ad+1ch(2-6)

110

110

110

166

230

250

230

166

110

Promo Room -

AL

2Ad+1ch(7-13)

110

110

110

166

287

314

287

166

110

Цените се дадени на ден по соба за сместување според табелата.
Туристичка такса за престој се плаќа директно во хотел:
- 5* хотели: 4 € од соба од ноќевање
- 4* хотели: 3 € од соба од ноќевање
- 3* хотели: 1.50 € од соба од ноќевање
- 1/ 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD