Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

Coralli Hotel Apartments / 2 stars (C) / Agia Paraskevi / Chalkidiki-Kassandra

Положба: Агиа Параскеви

Услуга: RR -само сместување BB- ноќевање со појадок

Плажа: 100м од плажа


Minimum Stay Nights

1

1

3

1

1

ROOM TYPE/CATEGORY

PANS

ACCOMMODATION

25.04.19-31.05.19

01.06.19-13.07.19

14.07.19-26.08.19

27.08.19-30.09.19

01.10.19-16.10.19

Apartment -

RR

2Ad+1ad

33

39

53

39

33

Apartment -

RR

2Ad+1ch(2-11)

27

31

42

31

27

Apartment -

RR

2Ad+2ch(0-1)

27

31

42

31

27

Apartment -

RR

2Ad+2ch(2-11)

27

31

42

31

27

Apartment Superior - Sea View

RR

2Ad+1ch(0-1)

31

38

53

36

31

Apartment Superior - Sea View

RR

2Ad+1ch(2-11)

31

38

53

36

31

Apartment Superior - Sea View

RR

2Ad+2ch(0-1)

31

38

53

36

31

Double Room -

BB

2Ad

27

36

49

36

25

Triple Room -

BB

3Ad

37

49

66

49

33

Apartment Superior - Sea View

BB

2Ad+1ch(0-1)

38

44

60

42

38

Apartment Superior - Sea View

BB

2Ad+1ch(2-11)

38

44

60

42

38

Single Room -

HB

1Ad

32

41

55

39

31

Single Room -

HB

1Ad+1ch(0-1)

32

41

55

39

31

Double Room -

HB

2Ad

47

55

69

55

44

Triple Room -

HB

3Ad

66

79

96

79

63

Apartment Superior - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

58

64

80

62

58

Apartment Superior - Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

64

71

86

69

64

Apartment Superior - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)

58

64

80

62

58

Apartment Superior - Sea View

HB

2Ad+2ch(2-11)

72

79

94

76

72


Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

Туристичка такса за престој се плаќа директно во хотел:

- 5* хотели: 4 € од соба од ноќевање

- 4* хотели: 3 € од соба од ноќевање

- 3* хотели: 1.50 € од соба од ноќевање

- 1 & 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD