Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

Pyrgos Hotel / 2+ stars (C Sup) / Ouranoupolis / Chalkidiki-Mount Athos

Редовен ценовник

Цените подлежат на промени (Early Booking , попусти ...) Контактирајте не за подетални информации

Minimum Stay Nights

1 - 2

3

1 - 2

3

1 - 2

3

1 - 2

3

1 - 2

3

1 - 2

3

1 - 2

3

ROOM TYPE/CATEGORY

PANS

ACCOMMODATION

01.05.20-31.05.20

01.05.20-31.05.20

01.06.20-09.07.20

01.06.20-09.07.20

10.07.20-24.07.20

10.07.20-24.07.20

25.07.20-24.08.20

25.07.20-24.08.20

25.08.20-14.09.20

25.08.20-14.09.20

15.09.20-12.10.20

15.09.20-12.10.20

13.10.20-31.10.20

13.10.20-31.10.20

Double Deluxe -

BB

2Ad

92

80

97

92

103

103

114

114

103

103

97

92

92

80

Double Deluxe -

BB

2Ad+1ad

124

108

132

124

138

138

154

154

138

138

132

124

124

108

Double Deluxe -

BB

2Ad+1ch(0-1)

92

80

97

92

103

103

114

114

103

103

97

92

92

80

Double Deluxe -

BB

2Ad+1ch(2-4)

114

100

122

114

128

128

143

143

128

128

122

114

114

100

Double Room -

BB

2Ad

69

64

80

69

92

80

103

92

92

80

80

69

69

64

Junior Suite -

BB

2Ad

103

92

110

103

114

114

126

126

114

114

110

103

103

92

Junior Suite -

BB

2Ad+1ad

138

124

149

138

154

154

169

169

154

154

149

138

138

124

Junior Suite -

BB

2Ad+1ch(0-1)

103

92

110

103

114

114

126

126

114

114

110

103

103

92

Junior Suite -

BB

2Ad+1ch(2-4)

128

114

138

128

143

143

157

157

143

143

138

128

128

114

Suite -

BB

2Ad

114

114

126

126

137

137

148

148

137

137

126

126

114

114

Suite -

BB

2Ad+1ad

154

154

169

169

185

185

200

200

185

185

169

169

154

154

Suite -

BB

2Ad+1ch(0-1)

114

114

126

126

137

137

148

148

137

137

126

126

114

114

Suite -

BB

2Ad+1ch(2-4)

143

143

157

157

170

170

185

185

170

170

157

157

143

143

Suite Deluxe -

BB

2Ad

126

126

137

137

159

159

183

183

159

159

137

137

126

126

Suite Deluxe -

BB

2Ad+1ad

169

169

185

185

215

215

246

246

215

215

185

185

169

169

Suite Deluxe -

BB

2Ad+1ch(0-1)

126

126

137

137

159

159

183

183

159

159

137

137

126

126

Suite Deluxe -

BB

2Ad+1ch(2-4)

157

157

170

170

199

199

227

227

199

199

170

170

157

157

Family Room min 3pax -

BB

3Ad

120

103

132

120

137

137

154

154

137

137

132

120

120

103

Family Room min 3pax -

BB

3Ad+1ad

148

127

163

148

168

168

189

189

168

168

163

148

148

127

Family Room min 3pax -

BB

3Ad+1ch(0-1)

120

103

132

120

137

137

154

154

137

137

132

120

120

103

Family Room min 3pax -

BB

3Ad+1ch(2-4)

139

120

154

139

159

159

179

179

159

159

154

139

139

120

Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

Цените се дадени по ден по соба за избраната услуга според табелата.

Туристичка такса за престој се плаќа директно во хотел:

- 5* хотели: 4 € од соба од ноќевање , 4* хотели: 3 € од соба од ноќевање

- 3* хотели: 1.50 € од соба од ноќевање, 1 & 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD