Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 
Porto Marine Hotel / 4 stars (A) / Platamonas / Pieria
Редовен ценовник
Цените подлежат на промени (Early Booking , попусти ...) Контактирајте не за подетални информации
Локација: Платамонa
Современ хотел во близина на плажа. Удобни соби, ресторан, бар, интернет, одлична услуга.
Услуга: ноќевање со појадок/ полупансион
Вкупно 16 соби: Single Rooms & Double Rooms (~20 м2), Suites (~40 м2), Family Rooms (~38-40 м2).
Сите соби располагаат со клима уред, фрижидер, SAT TV, Wi Fi, тоалет, фен за коса, балкон.

Minimum Stay Nights

2

3

3

3

3

2

ROOM TYPE/CATEGORY

PANS

ACCOMMODATION

01.05.20-31.05.20

01.06.20-30.06.20

01.07.20-31.08.20

01.09.20-15.09.20

16.09.20-30.09.20

01.10.20-31.10.20

Double Room -

BB

2Ad

85

109

140

109

85

74

Double Room -

BB

2Ad+1ad

115

148

190

148

115

100

Double Room -

BB

2Ad+1ch(0-1)

85

109

140

109

85

74

Double Room -

BB

2Ad+1ch(2-12)

85

109

140

109

85

74

Family Room -

BB

2Ad

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+1ad

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+1ch(0-1)

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+1ch(2-12)

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+2ch(0-1)

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

152

175

198

175

152

132

Family Room -

BB

2Ad+2ch(2-12)

152

175

198

175

152

132

Suite -

BB

2Ad

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+1ad

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+1ch(0-1)

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+1ch(2-12)

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+2ch(0-1)

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

178

206

234

206

178

155

Suite -

BB

2Ad+2ch(2-12)

178

206

234

206

178

155

Single Room -

HB

1Ad

78

92

114

92

78

66

Double Room -

HB

2Ad

103

132

163

132

103

89

Double Room -

HB

2Ad+1ad

139

178

220

178

139

120

Double Room -

HB

2Ad+1ch(0-1)

103

132

163

132

103

89

Double Room -

HB

2Ad+1ch(2-12)

103

132

163

132

103

89

Family Room -

HB

2Ad

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+1ad

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+1ch(0-1)

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+1ch(2-12)

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+2ch(0-1)

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

170

194

217

194

170

147

Family Room -

HB

2Ad+2ch(2-12)

170

194

217

194

170

147

Suite -

HB

2Ad

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+1ad

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+1ch(0-1)

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+1ch(2-12)

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+2ch(0-1)

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

200

228

256

228

200

173

Suite -

HB

2Ad+2ch(2-12)

200

228

256

228

200

173

Цените се дадени по ден по соба за избраната услуга според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).
Туристичка такса за престој се плаќа директно во хотел:
- 5* хотели: 4 € од соба од ноќевање , 4* хотели: 3 € од соба од ноќевање
- 3* хотели: 1.50 € од соба од ноќевање, 1 & 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD