Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

КУШАДАСИ

Хотел Melike

Хотел Melike *** се наоѓа на 50 м од плажата Ladies Beachi 2 km од центарот на градот. Хотелот расоплага со надворешен базен , со бар, соба за забава која вклучува пикадо, пинг понг . Хотелот има 72 соби, повекето се со поглед на море, опремени се со тв, мини бар, wi –fi, фен за коса.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

259 €

11.07-21.07

310 €

20.08-30.08

310€

06.06-16.06

259 €

16.07-26-07

310 €

25.08-04.09

289 €

11.06-21.06

259 €

21.07-31.07

310 €

30.08-09.09

279 €

16.06-26.06

259 €

26.07-05.08

310 €

04.09-14.09

259 €

21.06-01.07

259 €

31.07-10.08

310 €

09.09-19.09

259 €

26.06-06.07

279 €

05.08-15.08

310 €

14.09-24.09

259 €

01.07-11.07

310 €

10.08-20.08

310 €

19.09-29.09

259 €

06.07-16.07

310 €

15.08-25.08

310 €

23.09-04.10

259 €

· Во цената е вклучено автобуски превоз,клима, 10 ноќевања со појадок( шведска маса)
· Доплата за полуппансион ( појадок и вечера ) е 30€ по лице
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Ogerim

Хотел OGERIM ** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш,фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф кој што е на располагање на гостите. Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

119€

11.07-21.07

189 €

20.08-30.08

189 €

06.06-16.06

119 €

16.07-26-07

189 €

25.08-04.09

189 €

11.06-21.06

149 €

21.07-31.07

189 €

30.08-09.09

169 €

16.06-26.06

149 €

26.07-05.08

189 €

04.09-14.09

169 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

189 €

09.09-19.09

169 €

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

189 €

14.09-24.09

169 €

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

189 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

189 €

23.09-04.10

169 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок(BB), клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Tecimen

Хотел TECIMEN 2 ** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

119 €

11.07-21.07

189 €

20.08-30.08

189 €

06.06-16.06

119€

16.07-26-07

189 €

25.08-04.09

189 €

11.06-21.06

149 €

21.07-31.07

189 €

30.08-09.09

169 €

16.06-26.06

149 €

26.07-05.08

189 €

04.09-14.09

169 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

189 €

09.09-19.09

169 €

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

189 €

14.09-24.09

169 €

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

189 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

189 €

23.09-04.10

169 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Dabaklar

Хотел Dabaklar **** лоциран е во центарот на градот ,а одалечен oколу 250 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар, , wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, ТВ и Wi-fi.

термини

цена по особа

термини

цена по особа

термини

цена по особа

01.06-11.06

299 €

11.07-21.07

349€

20.08-30.08

349 €

06.06-16.06

299 €

16.07-26.07

349 €

25.08-04.09

349€

11.06-21.06

309 €

21.07-31.07

349 €

30.08-09.09

349€

16.06-26.06

309 €

26.07-05.08

349 €

04.09-14.09

319 €

21.06-01.07

319€

31.07-10.08

349 €

09.09-19.09

319 €

26.06-06.07

319 €

05.08-15.08

349 €

14.09-24.09

319 €

01.07-11.07

349 €

10.08-20.08

349 €

19.09-29.09

309 €

06.07-16.07

349€

15.08-25.08

349€

23.09-04.10

309 €

· Цените се дадени на база ноќевање со појадок и вечера ( HB ),клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години бесплатно, второ дете 50% попуст.
· Деца од 6-11,99 години 50% попуст.


Хотел Albora

Хотел Albora *** се наоѓа на околу 1км. oдалеченост од најпознатата плажа Ladies Beach и на 1км. oд центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби, базен, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон (освен трокреветните), мини бар ( само во трокреветните), ТВ, Wi-fi. Во склоп на хотелот има Турска бања, сауна и масажа.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

259 €

11.07-21.07

319 €

20.08-30.08

319 €

06.06-16.06

259 €

16.07-26-07

319 €

25.08-04.09

289 €

11.06-21.06

259 €

21.07-31.07

319 €

30.08-09.09

279 €

16.06-26.06

259 €

26.07-05.08

319 €

04.09-14.09

259 €

21.06-01.07

259 €

31.07-10.08

319 €

09.09-19.09

259 €

26.06-06.07

279 €

05.08-15.08

319 €

14.09-24.09

259 €

01.07-11.07

319 €

10.08-20.08

319 €

19.09-29.09

259 €

06.07-16.07

319 €

15.08-25.08

319 €

23.09-04.10

259 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок и вечера(HB) , клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Blue Sea

Хотел Blue Sea ***+е лоциран на 2 мин. пешачење од најпознатата плажа Ladies Beach и на 3км одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби, ресторан, ресторан на покривот, лоби бар, сеф на рецепција, wi-fi, градина, паркинг. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, мини бар, ТВ, и Wi-Fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

209 €

11.07-21.07

309 €

20.08-30.08

309 €

06.06-16.06

209 €

16.07-26-07

309 €

25.08-04.09

299 €

11.06-21.06

229 €

21.07-31.07

309 €

30.08-09.09

259 €

16.06-26.06

229 €

26.07-05.08

309 €

04.09-14.09

249 €

21.06-01.07

249 €

31.07-10.08

309 €

09.09-19.09

249 €

26.06-06.07

269 €

05.08-15.08

309 €

14.09-24.09

249 €

01.07-11.07

309 €

10.08-20.08

309 €

19.09-29.09

249 €

06.07-16.07

309 €

15.08-25.08

309 €

23.09-04.10

249 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања,појадок, вечера, клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Golden Gate

Хотел Golden Gate ***+ се наоѓа на околу 300 м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 80 соби, базен, лоби бар, ресторан, сеф на рецепција. Сите соби се трокреветни и располагаат со клима, споствена бања, фен, балкон, мини бар, ТВ, Wi-Fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

289 €

11.07-21.07

329 €

20.08-30.08

329 €

06.06-16.06

289 €

16.07-26-07

329 €

25.08-04.09

309 €

11.06-21.06

289 €

21.07-31.07

329 €

30.08-09.09

299 €

16.06-26.06

289 €

26.07-05.08

329 €

04.09-14.09

289 €

21.06-01.07

299 €

31.07-10.08

329 €

09.09-19.09

289 €

26.06-06.07

309 €

05.08-15.08

329 €

14.09-24.09

289 €

01.07-11.07

329 €

10.08-20.08

329 €

19.09-29.09

289 €

06.07-16.07

329 €

15.08-25.08

329 €

23.09-04.10

289 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) , клима и превоз .
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Merry

Хотел Merry **** се наоѓа на 500 м. одалеченост од плажата Long Beach, и на 18 км. одалеченост од Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 113 соби и 20 апартмани, базен, ресторан, ресторан на покривот, лоби бар, сеф на рецепција, Wi-Fi, паркинг. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, мини бар и ТВ.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

259 €

11.07-21.07

319 €

20.08-30.08

309 €

06.06-16.06

259 €

16.07-26-07

319 €

25.08-04.09

309 €

11.06-21.06

269 €

21.07-31.07

319 €

30.08-09.09

279 €

16.06-26.06

269 €

26.07-05.08

319 €

04.09-14.09

269 €

21.06-01.07

279 €

31.07-10.08

319 €

09.09-19.09

269 €

26.06-06.07

279 €

05.08-15.08

319 €

14.09-24.09

259 €

01.07-11.07

309 €

10.08-20.08

319 €

19.09-29.09

259 €

06.07-16.07

309 €

15.08-25.08

319 €

23.09-04.10

259 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок (BB),клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотел Оzка

Хотел Ozka ** е лоциран на околу 500м . од центарот на градот и на околу 500м. oд градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби, базен, отворен ресторан покрај базенот, лоби бар, ТВ соба, wi-fi, лифт, сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен,балкон, ТВ, Wi-Fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

134 €

11.07-21.07

219 €

20.08-30.08

219 €

06.06-16.06

144 €

16.07-26-07

219 €

25.08-04.09

209 €

11.06-21.06

154 €

21.07-31.07

219 €

30.08-09.09

209 €

16.06-26.06

164 €

26.07-05.08

219 €

04.09-14.09

189 €

21.06-01.07

184 €

31.07-10.08

219 €

09.09-19.09

179 €

26.06-06.07

194 €

05.08-15.08

219 €

14.09-24.09

179 €

01.07-11.07

209 €

10.08-20.08

219 €

19.09-29.09

179 €

06.07-16.07

209 €

15.08-25.08

219 €

23.09-04.10

179 €

· Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок(BB), клима и превоз.
· Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
· Дете од 6-11,99 години 20% попуст.


Хотелот Santur

Хотелот се наоѓа во центарот на градот, на околку 400 м од градската плажа. Хотелот располага со ресторан , бар, базен со лежалки и сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствено купатило, тв, мини бар и повеќето од собите имаат балкон. Собите 1/3 немаат балкони.

Термини

цена по лице 1/2

Термини

цена по лице 1/2

Термини

цена по лице 1/2

01.06-11.06

269 €

11.07-21.07

289 €

20.08-30.08

289 €

06.06-16.06

269 €

16.07-26-07

289 €

25.08-04.09

289 €

11.06-21.06

279 €

21.07-31.07

289 €

30.08-09.09

289 €

16.06-26.06

279 €

26.07-05.08

289 €

04.09-14.09

279 €

21.06-01.07

279 €

31.07-10.08

289 €

09.09-19.09

279 €

26.06-06.07

279 €

05.08-15.08

289 €

14.09-24.09

269 €

01.07-11.07

289 €

10.08-20.08

289 €

19.09-29.09

269 €

06.07-16.07

289 €

15.08-25.08

289 €

23.09-04.10

269 €

  • Во цената е вклучено 10 ,9 и 7 ноќевања со појадок и вечера (HB), клима и превоз.
  • Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  • Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

Хотел Sunny Hill

Хотелот Sunny Hill 2* сe нaoѓа на околу 1 км. од центарот на градот и на околу 800м од плажата Ladies Beach нa 400м од популарната улица со кафе барови “Bar Street”.
Хотелот располага со вкупно 25 соби, базен, бар на базенот, ресторан со поглед на градот, снек бар, WI-FI. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, ТВ.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

139 €

11.07-21.07

219 €

20.08-30.08

219 €

06.06-16.06

149€

16.07-26-07

219 €

25.08-04.09

219 €

11.06-21.06

159 €

21.07-31.07

219 €

30.08-09.09

209 €

16.06-26.06

169 €

26.07-05.08

219 €

04.09-14.09

189 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

219 €

09.09-19.09

189 €

26.06-06.07

189 €

05.08-15.08

219 €

14.09-24.09

179 €

01.07-11.07

219 €

10.08-20.08

219 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

219 €

15.08-25.08

219 €

23.09-04.10

169 €

  • Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.
  • Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  • Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

Напомена:

  • Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019
  • Термините во табелите се однесуваат на термин за сместување во хотел
    Поаѓањето е еден ден претходно , во 10 часот од паркингот спроти хотелот Холидеј Ин.Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари. Плаќањето е исклучиво во денари
Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD