Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

 

КУШАДАСИХотел Ayma
****

Хотелот се наоѓа на 150 м од плажата Ladies Beach и на 3км од центарот на Кушадаси.
Хотелот располага со ресторан , 2 бара ,отворен базен со дел за деца,сауна,амам, фитнес центар.Секоја соба располага со тв,клима,мини бар и балкон.

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

259 €

11.07-21.07

339€

20.08-30.08

339€

06.06-16.06

259€

16.07-26-07

339 €

25.08-04.09

339€

11.06-21.06

279 €

21.07-31.07

359 €

30.08-09.09

329€

16.06-26.06

279 €

26.07-05.08

359 €

04.09-14.09

329€

21.06-01.07

289 €

31.07-10.08

359 €

09.09-19.09

309€

26.06-06.07

309€

05.08-15.08

359 €

14.09-24.09

289€

01.07-11.07

329€

10.08-20.08

359 €

19.09-29.09

279€

06.07-16.07

329€

15.08-25.08

359 €

23.09-04.10

259€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) , клима и превоз.
- Дете од 0-5,99години (самопревоз) 60 €, втородете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020Хотел Melike ***

Се наоѓа на 50 м од плажата Ladies Beach , 2 km од центарот на градот.
Хотелот расоплага со надворешен базен , бар , соба за забава која вклучува пикадо , пинг понг.
Хотелот има 72 соби, повекето се со поглед на море , опремени се со тв, wi –fi , сопствена бања.

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

286 €

11.07-21.07

358 €

20.08-30.08

358 €

06.06-16.06

286€

16.07-26-07

358 €

25.08-04.09

325 €

11.06-21.06

299 €

21.07-31.07

358 €

30.08-09.09

309 €

16.06-26.06

299 €

26.07-05.08

358 €

04.09-14.09

299 €

21.06-01.07

309 €

31.07-10.08

358€

09.09-19.09

299 €

26.06-06.07

325 €

05.08-15.08

358 €

14.09-24.09

299 €

01.07-11.07

358€

10.08-20.08

358 €

19.09-29.09

286 €

06.07-16.07

358 €

15.08-25.08

358 €

23.09-04.10

286 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) , клима и превоз.
- Дете од 0-5,99години (самопревоз) 60 €, втородете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020


Хотел Santur ***

Се наоѓа во центарот на градот , околку 400 м од градската плажа.
Хотелот расоплага со ресторан , бар ,базен со лежалки и сеф на рецепција .Секоја соба располага со клима,сопствено купатило,тв,мини бар , повеќето од собите имаат балкон.Собите 1/3 немаат балкон.

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

290 €

11.07-21.07

365 €

20.08-30.08

340€

06.06-16.06

290€

16.07-26-07

365 €

25.08-04.09

319€

11.06-21.06

309 €

21.07-31.07

365 €

30.08-09.09

309 €

16.06-26.06

309 €

26.07-05.08

365 €

04.09-14.09

309 €

21.06-01.07

319 €

31.07-10.08

365 €

09.09-19.09

309 €

26.06-06.07

319 €

05.08-15.08

365 €

14.09-24.09

290 €

01.07-11.07

350€

10.08-20.08

365 €

19.09-29.09

290 €

06.07-16.07

350 €

15.08-25.08

365 €

23.09-04.10

290€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) ,клима и превоз.
- Дете од 0-5,99години (самопревоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020 - 31.08.2020


Хотел Ogerim**

Се наоѓа на само 600м од најпознатата плажа Ladies Beach . Хотелот има 25 соби, целосно опремени со тоалет, туш, фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф и надворешен базен кои што се на располагање на гостите.

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

149€

11.07-21.07

199 €

20.08-30.08

199 €

06.06-16.06

149 €

16.07-26-07

199 €

25.08-04.09

189 €

11.06-21.06

159 €

21.07-31.07

199 €

30.08-09.09

179 €

16.06-26.06

159 €

26.07-05.08

199 €

04.09-14.09

179 €

21.06-01.07

169 €

31.07-10.08

199 €

09.09-19.09

169 €

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

199 €

14.09-24.09

169 €

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

199 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

199 €

23.09-04.10

169 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок (BB), клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020


Хотел Tecimen**

Хотел TECIMEN 2 ** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

175 €

11.07-21.07

234 €

20.08-30.08

234 €

06.06-16.06

175€

16.07-26-07

234 €

25.08-04.09

219 €

11.06-21.06

180 €

21.07-31.07

234 €

30.08-09.09

219 €

16.06-26.06

180 €

26.07-05.08

234 €

04.09-14.09

195 €

21.06-01.07

185 €

31.07-10.08

234 €

09.09-19.09

185 €

26.06-06.07

195 €

05.08-15.08

234 €

14.09-24.09

175 €

01.07-11.07

234 €

10.08-20.08

234 €

19.09-29.09

175 €

06.07-16.07

234 €

15.08-25.08

234 €

23.09-04.10

175 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок (BB), клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020


Хотел Dabaklar****

Хотел Dabaklar **** лоциран е во центарот на градот, а одалечен oколу 250 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар, wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, ТВ и Wi-fi.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

405 €

11.07-21.07

487 €

20.08-30.08

487 €

06.06-16.06

422 €

16.07-26-07

487 €

25.08-04.09

455 €

11.06-21.06

422 €

21.07-31.07

487 €

30.08-09.09

422 €

16.06-26.06

422 €

26.07-05.08

487 €

04.09-14.09

422 €

21.06-01.07

422 €

31.07-10.08

487 €

09.09-19.09

422 €

26.06-06.07

455 €

05.08-15.08

487 €

14.09-24.09

422 €

01.07-11.07

487 €

10.08-20.08

487 €

19.09-29.09

405 €

06.07-16.07

487 €

15.08-25.08

487 €

23.09-04.10

405 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) ,клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020 - 31.08.2020


Хотел Albora***

Хотел Albora *** се наоѓа на околу 1км. oдалеченост од најпознатата плажа Ladies Beach и на 1км. oд центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби, базен, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон (освен трокреветните), мини бар ( само во трокреветните), ТВ, Wi-fi. Во склоп на хотелот има Турска бања, сауна и масажа.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

299 €

11.07-21.07

349 €

20.08-30.08

349 €

06.06-16.06

299 €

16.07-26-07

349 €

25.08-04.09

339 €

11.06-21.06

319 €

21.07-31.07

349 €

30.08-09.09

399 €

16.06-26.06

319 €

26.07-05.08

349 €

04.09-14.09

319 €

21.06-01.07

329 €

31.07-10.08

349 €

09.09-19.09

319 €

26.06-06.07

339 €

05.08-15.08

349 €

14.09-24.09

299 €

01.07-11.07

349 €

10.08-20.08

349 €

19.09-29.09

299 €

06.07-16.07

349 €

15.08-25.08

349 €

23.09-04.10

299 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) ,клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020


Хотел Blue Sea

Хотел Blue Sea ***+ е лоциран на 2 мин. пешачење од најпознатата плажа Ladies Beach и на 3км одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби, ресторан, ресторан на покривот, лоби бар, сеф на рецепција, wi-fi, градина, паркинг. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, мини бар, ТВ, и Wi-Fi.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

262 €

11.07-21.07

350 €

20.08-30.08

350 €

06.06-16.06

262 €

16.07-26-07

350 €

25.08-04.09

326 €

11.06-21.06

272 €

21.07-31.07

350 €

30.08-09.09

326 €

16.06-26.06

272 €

26.07-05.08

350 €

04.09-14.09

319€

21.06-01.07

309 €

31.07-10.08

350 €

09.09-19.09

319€

26.06-06.07

319 €

05.08-15.08

350 €

14.09-24.09

319€

01.07-11.07

350 €

10.08-20.08

350 €

19.09-29.09

319€

06.07-16.07

350 €

15.08-25.08

350 €

23.09-04.10

319€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) , клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020


Хотел Golden Gate***+

Хотел Golden Gate ***+ се наоѓа на околу 300 м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 80 соби, базен, лоби бар, ресторан, сеф на рецепција. Сите соби се трокреветни и располагаат со клима, сопствена бања, фен, балкон, мини бар, ТВ, Wi-Fi.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

289 €

11.07-21.07

329 €

20.08-30.08

329 €

06.06-16.06

289 €

16.07-26-07

329 €

25.08-04.09

309 €

11.06-21.06

289 €

21.07-31.07

329 €

30.08-09.09

299 €

16.06-26.06

289 €

26.07-05.08

329 €

04.09-14.09

289 €

21.06-01.07

299 €

31.07-10.08

329 €

09.09-19.09

289 €

26.06-06.07

309 €

05.08-15.08

329 €

14.09-24.09

289 €

01.07-11.07

329 €

10.08-20.08

329 €

19.09-29.09

289 €

06.07-16.07

329 €

15.08-25.08

329 €

23.09-04.10

289 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок и вечера (HB) ,клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020Хотел Оzка**

Се наоѓа на околу 500 м од центарот на градот и на околу 500 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби, базен, отворен ресторан покрај базенот, лоби бар, сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, балкон, тв.

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

159€

11.07-21.07

219 €

20.08-30.08

219 €

06.06-16.06

159€

16.07-26-07

219 €

25.08-04.09

209 €

11.06-21.06

169€

21.07-31.07

219 €

30.08-09.09

209 €

16.06-26.06

169 €

26.07-05.08

219 €

04.09-14.09

189 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

219 €

09.09-19.09

179 €

26.06-06.07

199€

05.08-15.08

219 €

14.09-24.09

179 €

01.07-11.07

209€

10.08-20.08

219 €

19.09-29.09

179 €

06.07-16.07

209 €

15.08-25.08

219 €

23.09-04.10

179 €

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања со појадок,клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
- Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари.
Плаќањето е исклучиво во денари
Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

·

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD