Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

Heraion Hotel / 2 stars (C) / Nea Kallikratia / Chalkidiki-Nea Kallikratia

Положба: Неа Каликратија, Грција

Услуга: BB - ноќевање со појадок

Содржини: ресторант, игрална за деца

Плажа: 100м од плажа


Minimum Stay Nights

1

1

1

1

1

ROOM TYPE/CATEGORY

PANS

ACCOMMODATION

01.05.19-31.05.19

01.06.19-30.06.19

01.07.19-31.08.19

01.09.19-30.09.19

01.10.19-31.10.19

Double Room for Sgl -

BB

1Ad

28

39

59

39

28

Double Room for Sgl -

BB

1Ad+1ch(0-4)

28

39

59

39

28

Double Room -

BB

2Ad

28

39

59

39

28

Double Room -

BB

2Ad+1ch(0-4)

28

39

59

39

28

Double Room -

BB

2Ad+1ch(5-11)

34

45

66

45

34

Triple Room -

BB

3Ad

37

58

78

58

37

Suite - Sea View

BB

2Ad

n/a

79

94

79

n/a

Suite - Sea View

BB

2Ad+1ch(0-4)

n/a

79

94

79

n/a

Suite - Sea View

BB

2Ad+1ch(5-11)

n/a

79

94

79

n/a

Suite - Sea View

BB

2Ad+2ad+1ch(0-4)

n/a

79

94

79

n/a

Suite - Sea View

BB

2Ad+2ch(0-4)

n/a

79

94

79

n/a

Suite - Sea View

BB

2Ad+3ch(0-4)

n/a

79

94

79

n/a


ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА ЛИЦА

Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

Туристичка такса за престој се плаќа директно во хотел:

- 5* хотели: 4 € од соба од ноќевање

- 4* хотели: 3 € од соба од ноќевање

- 3*хотели: 1.50 € од соба од ноќевање

- 1 & 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD