Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

 

Скопје - Белград

Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување

Ден враќање

Време поаѓање

Време пристигнување

секој Понеделник

23:30

06:00

секој Вторник

17:30

23:00

секој Вторник

23:30

06:00

секој Среда

17:30

23:00

секој Среда

23:30

06:00

секој Четврток

17:30

23:00

секој Четврток

23:30

06:00

секој Петок

17:30

23:00

секој Петок

23:30

06:00

секој Сабота

17:30

23:00

секој Сабота

23:30

06:00

секој Недела

17:30

23:00

секој Недела

23:30

06:00

секој Понеделник

17:30

23:00

Ценовник

Почетна станица

Крајна

станица

Еден правец

Повратна

Валута

Скопје

Белград

1400

2240

ден 

Скопје - Софија со калеја

Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување

Ден враќање

Време поаѓање

Време пристигнување

секој Понеделник

07:00

11:45

секој Вторник

17:30

22:10

секој Понеделник

17:30

22:10

секој Вторник

07:00

12:40

секој Понеделник

23:59

05:00

секој Вторник

23:59

05:00

секој Вторник

07:00

11:45

секој Среда

17:30

22:10

секој Вторник

17:30

22:10

секој Среда

07:00

12:40

секој Вторник

23:59

05:00

секој Среда

23:59

05:00

секој Среда

07:00

11:45

секој Четврток

17:30

22:10

секој Среда

17:30

22:10

секој Четврток

07:00

12:40

секој Среда

23:59

05:00

секој Четврток

23:59

05:00

секој Четврток

07:00

11:45

секој Петок

17:30

22:10

секој Четврток

17:30

22:10

секој Петок

07:00

12:40

секој Четврток

23:59

05:00

секој Петок

23:59

05:00

секој Петок

07:00

11:45

секој Сабота

17:30

22:10

секој Петок

17:30

22:10

секој Сабота

07:00

12:40

секој Петок

23:59

05:00

секој Сабота

23:59

05:00

секој Сабота

07:00

11:45

секој Недела

17:30

22:10

секој Сабота

17:30

22:10

секој Недела

07:00

12:40

секој Сабота

23:59

05:00

секој Недела

23:59

05:00

секој Недела

07:00

11:45

секој Понеделник

17:30

22:10

секој Недела

17:30

22:10

секој Понеделник

07:00

12:40

секој Недела

23:59

05:00

секој Понеделник

23:59

05:00

Ценовник

Почетна станица

Крајна

станица

Еден правец

Повратна

Валута

Куманово

Ќустендил

930

1550

ден

Скопје

Ќустендил

930

1550

ден

Куманово

Софија

990

1800

ден

Куманово

Софија - Студ.

930

1680

ден

Скопје

Софија

990

1800

ден

Скопје

Софија - Студ.

930

1680

денСкопје - Дортмунд

Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување

Ден враќање

Време поаѓање

Време пристигнување

секој Среда

10:30

15:00

секој Сабота

10:30

16:00

секој Петок

10:30

15:00

секој Среда

10:30

16:00

секој Сабота

10:30

15:00

секој Вторник

10:30

16:00

секој Недела

10:30

15:00

секој Петок

10:30

16:00

Ценовник

Почетна станица

Крајна

станица

Еден правец

Повратна

Валута

Куманово

Минхен

5600

9900

ден

Скопје

Минхен

5600

9900

ден

Куманово

Инголштад

5600

9900

ден

Скопје

Инголштад

5600

9900

ден

Куманово

Улм

6200

11200

ден

Скопје

Улм

6200

11200

ден

Куманово

Нирнберг

5900

11200

ден

Скопје

Нирнберг

5900

11200

ден

Куманово

Штудгард

6200

11200

ден

Скопје

Штудгард

6200

11200

ден

Куманово

Карлсруе

6500

11800

ден

Скопје

Карлсруе

6500

11800

ден

Куманово

Манхаим

6800

12400

ден

Скопје

Манхаим

6800

12400

ден

Куманово

Франкфурт

6800

12400

ден

Скопје

Франкфурт

6800

12400

ден

Куманово

Келн

7450

13000

ден

Скопје

Келн

7450

13000

ден

Куманово

Диселдорф

7450

13650

ден

Скопје

Диселдорф

7450

13650

ден

Куманово

Дуисбург

7450

13650

ден

Скопје

Дуисбург

7450

13650

ден

Куманово

Есен

8400

13950

ден

Скопје

Есен

8400

13950

ден

Куманово

Дортмунд

8400

13950

ден

Скопје

Дортмунд

8400

13950

ден

 

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD