Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

 

АЛБЕНАХотел КОМ 3*-All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-08.07.19

09.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

199€

285€

262€

375€

294€

420€

262€

375€

199€

285€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Хотел Магнолија Лукс 3*/хотел Орхидеја 3*/ хотел Орхидеја парк 3* All inclusive(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-08.07.19

02.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

199€

285€

255€

365€

287€

410€

255€

365€

199€

285€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Хотел Вита Парк 3* - All inclusive + (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-01.07.19

02.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

290€

415€

364€

520€

385€

550€

364€

520€

290€

415€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Хотел Mура/ хотел Нона 3* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-01.07.19

02.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

297€

425€

371€

530€

448€

640€

371€

530€

297€

425€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Хотел Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-01.07.19

02.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

350€

500€

423€

605€

462€

660€

423€

605€

350€

500€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Хотел Лагуна Гарден 4* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-01.07.19

02.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

308€

440€

427€

610€

458€

655€

427€

610€

308€

440€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Хотел Лагуна Маре 4* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19

26.06-01.07.19

02.07-20.08.19

21.08-05.09.19

06.09-21.09.19

1/2 соба

304€

435€

385€

550€

448€

640€

385€

550€

304€

435€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Напомени:

  • Еднократна боравишна такса : возрасни 5 €, деца до 11,99 години 3 €
  • Дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • Две деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30% од цена за возрасен.
  • Еден возрасен во 1/2 соба доплаќа 30% од цената на аранжманот.
  • Едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е кaкo за еднокреветна соба.
  • Трет возрасен на допoл. легло плаќа 80% од цената на аранжманот
  • Еден возрасен со две деца од 2 до11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по35% од цената за возрасен.

Превоз на релација:Скопје-Софија-Албена-Софија-Скопје (Секој ден)

Дете до 2 години

бесплатно

Дете 02-6,99 години

15.00 евра

Дете од 07-09,99 години

31,50 евра

Лице над 10 години

62,50 евра

Време на поаѓање:
-Скопје-Софија-23.59
-Софија-Албена-07.30(локално врреме)

Време на враќање :
-Албена-Софија-15.30(локално време)
-Софија-Скопје- 23.59(локално време)

Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари.Плаќањето е исклучиво во денари
Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD