Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

ЗА НАС

   Туроператорот Феријал Кашиков е основана 1991 година. Од самите почетоци се одликува со сериозен пристап во областа на туризмот како на домашен така и на странски пазар.

   На своите клиенти Феријал Кашиков нуди голем асортиман на услуги: 

  • Организирање на летувања, зимувања 
  • Индивидуални аранжмани во земјата и странство
  • Организација на Вашите бизнис патувања, саеми, конгреси, конференции и стручни работилници 
  • Хотелски резервации
  • Патничко и здраствено осигурување
  • Rent a Car
  • Резервација и продажба на автобуски карти
  • Продажба на авионски билети со над 300 редовни авиокомпании
  • Продажба на авионбски билети од нискобуџетни авиокомпании

   Битна референца за Феријал Кашиков е нејзиниот високо деловен углед , долгогодишните партнери со кои успешно соработуваме, професионалниот, љубезен и високо квалификуван кадар кој е специјализиран за различни профили и е спремен да излезе во пресрет и да ги исполни барањата на пробирливите клиенти и најважно од се верната клиентела која веќе долги години ги користи нашите услуги.

   Т.А. Феријал Кашиков поседува лиценца A издадена од Министерството за економија на Република Македонија.

   T.A. Феријал Кашиков е член на Стопанската Комора за туризам на Македонија (СКТМ )

   Од 2006 год. сме поврзани со светскиот хотелски-резервационен систем GOGLOBAL-TRAVEL – од Израел.

 

Т.А.  ФЕРИЈАЛ КАШИКОВ ПОСТОИ ЗА ВАС !!!

ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2019 / 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD