Скопје        Охрид
 

[HeadlineCategory]

 

 

БОДРУМ

 

Хотел Sun & Sea Beach
Хотелот се наоѓа на 18 км од центарот на Бодрум. Секоја од собите располага со клима, тв. Хотелот поседува паркинг,24 часа рецепција, отворен базен со игралиште за пинг понг, пикадо.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

332€

11.07-21.07

510€

20.08-30.08

510€

06.06-16.06

356€

16.07-26-07

510€

25.08-04.09

470€

11.06-21.06

390€

21.07-31.07

510€

30.08-09.09

470€

16.06-26.06

416€

26.07-05.08

510€

04.09-14.09

470€

21.06-01.07

461€

31.07-10.08

510€

09.09-19.09

443€

26.06-06.07

470€

05.08-15.08

510€

14.09-24.09

380€

01.07-11.07

478€

10.08-20.08

510€

19.09-29.09

380€

06.07-16.07

495€

15.08-25.08

510€

23.09-04.10

360€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања на база се вклучено и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.

Хотел Safir
Хотелот се наоѓа на 8 км од центарот на Бодрум. Хотелот има 40 соби. Секоја од собите има ТВ, сопствена бања, мини бар, wi-fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

280€

11.07-21.07

360€

20.08-30.08

280€

06.06-16.06

280€

16.07-26-07

360€

25.08-04.09

280€

11.06-21.06

280€

21.07-31.07

360€

30.08-09.09

280€

16.06-26.06

280€

26.07-05.08

360€

04.09-14.09

280€

21.06-01.07

280€

31.07-10.08

360€

09.09-19.09

255€

26.06-06.07

336€

05.08-15.08

360€

14.09-24.09

255€

01.07-11.07

360€

10.08-20.08

360€

19.09-29.09

255€

06.07-16.07

360€

15.08-25.08

336€

23.09-04.10

250€

Во цената е вклучено:
-10 ноќевања на база на појадок и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.


Хотел Nagi Beach
Хотелот се наоѓа на сама плажа на 4 км од Бодрум. Располага со 75 соби. Хотелот поседува приватна плажа, надворешен базен, два ресторани. Секоја соба има посебна бања, фен, Wi-fi, Тв.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

450€

11.07-21.07

530€

20.08-30.08

530€

06.06-16.06

466€

16.07-26-07

530€

25.08-04.09

506€

11.06-21.06

482€

21.07-31.07

530€

30.08-09.09

466€

16.06-26.06

490€

26.07-05.08

530€

04.09-14.09

450€

21.06-01.07

495€

31.07-10.08

530€

09.09-19.09

440€

26.06-06.07

510€

05.08-15.08

530€

14.09-24.09

420€

01.07-11.07

530€

10.08-20.08

530€

19.09-29.09

400€

06.07-16.07

530€

15.08-25.08

530€

23.09-04.10

400€

Во цената е вклучено:
-10 ноќевања на база на пп (појадок и вечера) и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.

Хотел Sariyaz
Хотелот се наоѓа во центарот на Бодрум, на 2 км од плажа. Хотелот има надворешен базен, бар на базен, wi-fi. Хотелот располага со 31 соба. Секоја опремена со мини бар, ТВ, клима, Wi-fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

190€

11.07-21.07

340€

20.08-30.08

340€

06.06-16.06

200€

16.07-26-07

340€

25.08-04.09

300€

11.06-21.06

200€

21.07-31.07

340€

30.08-09.09

250€

16.06-26.06

200€

26.07-05.08

340€

04.09-14.09

250€

21.06-01.07

200€

31.07-10.08

340€

09.09-19.09

250€

26.06-06.07

260€

05.08-15.08

340€

14.09-24.09

240€

01.07-11.07

312€

10.08-20.08

340€

19.09-29.09

210€

06.07-16.07

340€

15.08-25.08

340€

23.09-04.10

210€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања на база на појадок и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.

Хотел Baba
Хотелот се наоѓа на 13 минути пешачење од Бодрум. Хотелот има своја приватна плажа и отворен базен. Повеќето од собите имаат поглед кон базен. Секоја соба има сопствена бања, фен , клима и wi-fi.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

240€

11.07-21.07

450€

20.08-30.08

450€

06.06-16.06

345€

16.07-26-07

450€

25.08-04.09

395€

11.06-21.06

428€

21.07-31.07

450€

30.08-09.09

340€

16.06-26.06

373€

26.07-05.08

450€

04.09-14.09

340€

21.06-01.07

340€

31.07-10.08

450€

09.09-19.09

340€

26.06-06.07

340€

05.08-15.08

450€

14.09-24.09

340€

01.07-11.07

351€

10.08-20.08

450€

19.09-29.09

340€

06.07-16.07

395€

15.08-25.08

450€

23.09-04.10

270€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања на база на пп (појадок и вечера) и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.

Хотел Costa City
Хотелот се наоѓа на 250м од плажа и во близина на центарот на Бодрум. Има надворешен базен и градина. Секоја од собите има ТВ, мини бар сопствена бања.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

240€

11.07-21.07

340€

20.08-30.08

340€

06.06-16.06

240€

16.07-26-07

340€

25.08-04.09

340€

11.06-21.06

240€

21.07-31.07

340€

30.08-09.09

305€

16.06-26.06

290€

26.07-05.08

340€

04.09-14.09

270€

21.06-01.07

340€

31.07-10.08

340€

09.09-19.09

270€

26.06-06.07

340€

05.08-15.08

340€

14.09-24.09

270€

01.07-11.07

340€

10.08-20.08

340€

19.09-29.09

230€

06.07-16.07

340€

15.08-25.08

340€

23.09-04.10

230€

Во цената е вклучено:
- 10 ноќевања на база на појадок и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.


Хотел Costa Centro
Хотелот се наоѓа во центарот на Бодрум, на 800 м од плажа. Хотелот има надворешен базен. Секоја соба има ТВ со сателитска, балкон и мини бар. Повекето од собите имаат поглед кон базенот или кон градината.

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

180€

11.07-21.07

320€

20.08-30.08

310€

06.06-16.06

200€

16.07-26-07

320€

25.08-04.09

285€

11.06-21.06

200€

21.07-31.07

320€

30.08-09.09

250€

16.06-26.06

200€

26.07-05.08

320€

04.09-14.09

250€

21.06-01.07

200€

31.07-10.08

320€

09.09-19.09

250€

26.06-06.07

260€

05.08-15.08

320€

14.09-24.09

230€

01.07-11.07

320€

10.08-20.08

320€

19.09-29.09

210€

06.07-16.07

320€

15.08-25.08

320€

23.09-04.10

210€

Во цената е вклучено:10 ноќевања на база на појадок и превоз.
· Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра
· Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст
Во цената не е вклучено:
· Трансфер: Кушадаси-Бодрум-Кушадаси. Цената на трансферот зависи од бројот на патниците. Повеке информации во агенција.

Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари.Плаќањето е исклучиво во денари
Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТMВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD