Скопје      Охрид
wellness&Bulgaria

[HeadlineCategory]
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2015/2016?
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD